Workshops voor jou! Over zelfzorg, grenzen stellen en ontspanning vinden

Surplus Mantelzorg

Iedereen zoekt naar balans in het leven, en vraagt zichzelf weleens af waar hij/zij het bed voor uit komt. Mantelzorg doe je op basis van de persoonlijke relatie die je hebt. Het kan fijn zijn om ‘er te zijn’ voor de ander en mooie momenten te delen. Maar het kan ook vragen oproepen en grenzen stellen kan soms lastig zijn. Het gaat gepaard met pijn en verlies en kan van grote impact zijn op je leven. Daarom organiseert Surplus drie aaneengesloten workshops met de titel: ‘Waar kom je je bed voor uit’ voor mensen die langdurig voor hun partner zorgen.

Tijdens de workshops gaan we samen in gesprek over verlies, acceptatie en vooral de vraag: “Waar kom jij eigenlijk je bed voor uit?”. Iedereen vindt een manier om te kunnen omgaan met stress. Wat helpt je om zorg vol te houden en geeft jou energie? Is datgene wat je doet op korte termijn ook helpend op de lange termijn? Wat kun je zelf doen om een positieve focus te houden? Samen worden er opdrachten gedaan en ervaringen uitgewisseld.

Praktische informatie
De workshops vinden plaats op 13, 20 en 27 juni van 14:00 tot 16:00 uur in bibliotheek Theek 5, Torenstraat 8 in Oosterhout. Zowel de deelname aan de bijeenkomsten als het verstrekte cursusmateriaal is kosteloos. Neem voor aanmelding of informatie over de training contact op via mantelzorg.oosterhout@surplus.nl of bel Surplus 0162-748600.

Naar de inhoud springen