Webinar: Privé werk en mantelzorg in balans

Surplus Mantelzorg

Je hebt een drukke baan en zorgt daarnaast voor iemand die extra zorg en ondersteuning nodig heeft. Alleen hoe zorg je voor de juiste balans tussen privé werk en mantelzorg? En hoe voorkom je dat je overbelast wordt? Surplus organiseert op 14 maart 2023 een webinar over het vinden van die balans. Het webinar wordt gegeven door trainers van MantelzorgNL.

Terwijl je zorgt voor bijvoorbeeld je ouder wordende ouder(s), je zieke kind of partner of een naaste kennis merk je dat sluipenderwijs steeds meer tijd opgaat aan het zorgen voor de ander, ten koste van de tijd voor jezelf en wellicht ook wel ten koste van je werk. Je weet dat dit niet goed is, en je wilt dit ook eigenlijk helemaal niet, maar toch, de ander heeft jouw hulp nodig en die laat je niet in de steek. Gelukkig zijn er mogelijkheden om de balans tussen werk, zorg en privé te herstellen. Kim Dirkse en Daphne Zumbrink vertellen je hier graag meer over.

Aanmelden
Wil je tips en handvatten krijgen voor meer balans? Meld je dan nu aan voor het gratis Webinar per mail mantelzorg.oosterhout@surplus.nl of kijk op de website www.mantelzorgoosterhout.nl.

Surplus
Voeg informatie toe over je eigen organisatie

MantelzorgNL
De landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die zorgt voor een familielid, vriend of buur. Met als missie dat mantelzorgers op een bij hen passende manier kunnen zorgen en in staat zijn deze zorg te combineren met andere activiteiten.

Skip to content