Oosterhoutse mantelzorgers ontvingen mantelzorgwaardering

Surplus Mantelzorg

Afgelopen week ontvingen 680 Oosterhoutse mantelzorgers een VVV- cadeaubon ter waarde van 50 euro. Deze waardering werd namens de gemeente Oosterhout uitgereikt. Surplus ondersteunt mantelzorgers en zorgde dat iedere aanvraag goed werd afgehandeld.

De gemeente Oosterhout is heel blij met de hulp en de zorg voor familieleden, vrienden of buren. Wethouder Clèmens Piena: “Oosterhout kan niet zonder mantelzorgers. Zij vormen de basis van onze zorg. Dankzij hen kunnen zorgvragers langer thuis blijven wonen, in hun vertrouwde omgeving. De gemeente heeft veel waardering voor het werk van mantelzorgers. Daarom is er deze mantelzorgwaardering. De waardering bestaat ook uit allerlei activiteiten die worden aangeboden.”

Surplus mantelzorgondersteuning
Mantelzorgers die voor een familielid, vriend of buur zorgen uit Oosterhout kunnen zich aanmelden bij Surplus. Dat kan online via de website www.mantelzorgoosterhout.nl Surplus biedt verschillende vormen van mantelzorgondersteuning aan. Naast coaching, informatie en advies kunnen mantelzorgers bijvoorbeeld deelnemen aan diverse workshops, cursussen en andere activiteiten. Ook zijn er vrijwillige buddy’s die kunnen ondersteunen. Mantelzorgers die op de hoogte willen blijven van het nieuws, activiteiten in de omgeving en het aanbod van Surplus kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief via mantelzorg.oosterhout@surplus.nl.

Naar de inhoud springen