Gratis coachingsgesprek voor mantelzorgers!

Surplus Mantelzorg

Zorg je langdurig voor een naaste en zoek je handvatten om dit vol te kunnen houden, in combinatie met je werk en/of gezin? Vraagt de situatie meer energie van je aan het eind van de week over hebt? Heb je moeite om jezelf te ontspannen en wil je onderzoeken wat je zelf kunt doen om je eigen balans te herstellen? In een coachingsgesprek denken we met je mee en ondersteunen we jou in het maken van keuzes in een richting die bij jou past.

Draagkracht en draaglast zijn termen die je misschien wel kent. Hoeveel kun je dragen en hoe groot is je zorg? We kunnen met je meekijken hoe de draaglast en de energie die het zorgen kost te verminderen. Er wordt gekeken naar welke zorgen kunnen worden gedeeld of overgenomen, bijvoorbeeld door familie te betrekken of thuiszorg in te schakelen. Uiteraard is dit waardevol. Maar hoe zit het met de draagkracht? Van welke (kleine) momenten word jij nu blij en wat heb je nodig om de zorg vol te kunnen houden? Het is belangrijk om dit te weten. Geluksmomentjes zorgen namelijk voor positieve mentale energie. Hierdoor zit je vaak lekkerder in je vel en heb je meer ruimte in je hoofd om zorgtaken weer op te pakken.

Meld je nu aan voor een gratis coaching gesprek!

Een coachingsgesprek kan ondersteunen om meer zicht te krijgen op hoe jouw energiebalans er nu uit ziet. Samen wordt de draagkracht in kaart gebracht en wordt er een persoonlijk actieplan opgesteld. Het coachingsgesprek zal circa 1 uur duren. Na een aantal weken wordt er een telefonisch eindgesprek ingepland of wordt er gekeken of er nog een extra gesprek nodig is. Heb je vragen en/of wil je jezelf hiervoor aanmelden? Mail dan naar mantelzorg.oosterhout@surplus.nl.

Naar de inhoud springen