Workshops Mantelzorg van Acceptatie tot Zelfzorg

Locatie: Bibliotheek Theek5 Oosterhout-Centrum
Datum: 27 augustus 2024

Surplus Mantelzorg

π™’π™žπ™‘ π™Ÿπ™š π™šπ™šπ™£ π™’π™€π™’π™šπ™£π™© π™¨π™©π™žπ™‘ 𝙨𝙩𝙖𝙖𝙣 π™—π™žπ™Ÿ π™Ÿπ™šπ™―π™šπ™‘π™›?

Nieuwe Workshops ‘Mantelzorg van A tot Z’: Van Acceptatie tot Zelfzorg

β€œWel goed voor jezelf zorgen he?!”, wordt er weleens gezegd. Maar hoe doe je dat dan?… Mantelzorgers uit Geertruidenberg en Oosterhout kunnen vanaf 27 augustus deelnemen aan de workshopreeks ‘Mantelzorg van A tot Z’. Deze workshops zijn speciaal gericht om mantelzorgers te helpen met het omgaan met de zorgsituatie, het stellen van prioriteiten en het aangeven van grenzen. Daarnaast ontvangen deelnemers informatie over ondersteuning en vervangende zorg.

Zelfzorg als Prioriteit

Mantelzorgers staan vaak onder hoge druk en vergeten daarbij regelmatig hun eigen behoeften. Daarom staan we stil bij je eigen balans. Wat gaat er goed? Wat is er op dit moment belangrijk voor je en waar heb je behoefte aan? Daarna gaan we in gesprek over β€œMantelzorgen met gezonde grenzen”. Grenzen stellen is voor velen een uitdaging. Toch is het cruciaal om te kunnen blijven zorgen op een manier die bij jezelf past. Is de zorg bijvoorbeeld te combineren met andere taken? Hoe stel je prioriteiten en waar stel je grenzen? Tot slot gaan we in op zelfzorg. Wat betekent dit voor jou? Hoe kan je hier dagelijks vorm aan geven in je leven? De groep is geschikt voor mantelzorgers die een moment willen stil staan bij zichzelf en willen leren van elkaar.

Praktische Informatie

De workshops ‘Mantelzorg van A tot Z’ worden gehouden op 3 dinsdagmiddagen vanaf 27 augustus a.s. van 14:00 uur tot 16:00 uur in Bibliotheek Theek5 in Oosterhout-Centrum. Mantelzorgers uit Oosterhout en Geertruidenberg kunnen zich gratis aanmelden via de website www.mantelzorgoosterhout.nl/agenda of telefoonnummer van Surplus 0162-748600.

Data: 27 augustus, 2 en 9 september van 14:00 uur tot 16:00 uur. De focus ligt op het delen van ervaringen en leren van elkaar.
Locatie: Bibliotheek Theek 5 in Oosterhout-Centrum.
Meld je aan via onderstaand contactformulier.

Aanmelden voor Workshops Mantelzorg van Acceptatie tot Zelfzorg

Ga naar de inhoud