Brussencursus

Locatie: Mee Brabant Noord, Dillehof 71, 4907BG Oosterhout
Datum: 29 maart 2023

MEE

Heb je een broer(tje)/zus(je) met een beperking? Vraag je je weleens af waarom hij/zij anders doet? Of vind je het moeilijk om er over te praten? Je bent niet de enige! Doe mee met de Cursus: Speciaal voor mij!

Wat houdt het in? Deze training is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar die een broer(tje) of zus(je) met een beperking hebben. Het is een ontmoeting van leeftijdsgenootjes die ook in een gezin opgroeien met een broer(tje)/zus(je) met een beperking. We ondernemen leuke activiteiten en praten over hun ervaringen thuis. Dit gebeurt op een speelse en ontspannen manier. Een belangrijke meerwaarde van de training is, dat zij ervaren dat ze niet de enige zijn en dat ze leren van en met elkaar.

Wanneer? De cursus wordt gegeven op woensdagmiddagen van 14.30-16.30 uur en start op 29 maart. De cursus bestaat in totaal uit 5 bijeenkomsten.

Locatie
Kantoor van Mee Brabant Noord, Dillehof 71, 4907BG Oosterhout

Door wie?
De training wordt gegeven door twee trainers. Na aanmelding worden de ouders met hun ouders uitgenodigd voor de ouderavond op maandagavond 20 maart van 19.30-20.30u waarin uitgelegd wordt wat de training inhoudt.

Kosten
Deelnemen aan Speciaal voor mij is gratis.

Aanmelding
Wilt u uw kind aanmelden, bel dan met het Servicebureau van Mee Brabant Noord: 0416-675500. Ook kunt u zich aanmelden door een email te sturen aan: servicebureau.bn@meeplus.nl 

In juni start er een Brussengroep voor jongeren van 12 t/m 16 jaar!

Aanmelden voor Brussencursus

Skip to content